Stampin’Up! A nice cuppa

Keuzes keuzes! Zoveel leuke dingen om jullie te laten zien, maar wat zal ik jullie vandaag laten zien…weet je wat, ik maak er weer een serie van. De komende blogposts zie je verschillende voorbeelden voorbij komen van de stempelset A nice cuppa. Ik ben een theeleut en met mij, denk ik wel meer!

Een kopje thee op een verjaardag met een gebakje, om iemand beterschap te wensen, bij een lekker chocolaatje of wat dacht je van een high tea uitnodiging.Ā Laten we beginnen met een cadeauverpakking!

stampin up a nice cuppa

Giftbox

Stampin’Up! verkoopt kant en klare doosjes en zakjes. Allemaal veilig voor etenswaren overigens. Ik heb voor deze creatie de Tag a bag giftbox gebruikt. Een langwerpige open doos, met een doorzichtige wikkel die je er omheen kan schuiven. Op de wikkel heb ik de citrus schijfjes geplakt. Gewoon met tombow lijm, blijft prima plakken! De hele set heb ik in citrus kleuren gehouden, ook de theezakjes die erin zitten zijn in dezelfde stijl. De gebruikte kleuren zijn Tangerine tango, Cucumber crush en Daffodil delight. Het hadden zo de namen kunnen zijn van de thee zakjes šŸ˜‰

IMG_20160107_112459

Label

Ik heb een label gemaakt met de 2,5’inch cirkelpons en Daffoldil delight cardstock. Op de achtergrond van de cirkel heb ik met dezelfde kleur inkt weer de citrus schijfjes gestempeld. Vervolgens heb ik het kopje uit de stempelset gestempeld en uitgestanst met de bijpassende Big shot framelit dies. Deze dies bevatten overig meer leuke vormen dan in de stempelset voorkomen, maar die zie je later nog!

stampin up label, a nice cuppa

Tip

Nog een tip over het stempelen van de kopjes. Zoals je ziet is heeft kopje een groot vlak. De stempels zijn van photopolymer gemaakt en als je deze op je acrylblok plakt willen er soms nog wel eens luchtbellen onder zitten. Controleer dit van te voren. Want als er een luchtbel zit, krijg je geen mooie solide afdruk. Ook is het erg aan te raden om een schuimmatje onder je papier te leggen. Een photopolymer stempel heeft geen schuimlaagje zoals een clear stempel. Het schuimmatje onder je stempel zorgt voor een betere drukverdeling en daarmee een mooie afdruk van je stempel.

Morgen show ik weer een volgend project met deze leuke set en aanstaande zaterdag zou ik ook nog even langskomen, als ik jou was. Dan is er een bloghop waar je op mee kunt hoppen. Heel veel Nederlandse demonstratrices laten creaties zien, die zij gemaakt hebben met de nieuwste producten uit de voorjaarscatalogus!

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie