Stampin’Up! Above the clouds

Hebben jullie deze nieuwe bundel al gespot in de catalogus? Above the clouds, stempels en bijpassende pons. Ik heb er een kaart mee gemaakt voor mijn nichtje die is geslaagd. Nu ik het zo lees, zijn ze allebei geslaagd mijn nichtje en het kaartje. 😉

Ik heb de wolken op aquarel papier gestempeld met versamark en heat embossing poeder. Vervolgens met een aquapainter de lucht blauw gekleurd.

De grote ballon kon ik stansen met de pons, evenals het mandje. De kleine luchtballonnen heb ik met de hand geknipt. De tekst komt uit de set Vanalles wat en ik had nog een snippertje calypso coral design papier liggen, wat er perfect bij pastte.

Heb jij ook nog kaarten gemaakt voor iemand die geslaagd is in jouw omgeving? Laat ze zien! Post ze op je Facebook en tag Dospiration. Ben reuze benieuwd!

Groetjes

Dominique

Geef een reactie