Stampin’Up! Baby bloghop

Leuk dat je langskomt, vandaag kan je meehoppen in de bloghop van de creatieve harten met als thema Baby!

Ik heb deze babykaartjes gemaakt. Soms heb je ineens zo’n golf met geboortes en is het altijd handig om wat op voorraad te hebben. Alle drie de kaartjes hebben dezelfde layout en toch zijn ze een tikkeltje anders.

 

Ik had nog wat gekleurde beestjes liggen uit de set Wild about you, ingekleurd met de Stampin’Blends. Die wou ik graag nog gebruiken. Ik had op Pinterest een leuke basis layout gevonden en daarmee aan de slag gegaan.

De tekst op het kaartje met de olifant komt uit de set Crazy about you en is helaas niet meer te bestellen. Maar je ziet het, te leuk om niet meer te gebruiken!

Maar ook de Sale-a-bration Party panda mocht niet ontbreken op zo’n lief kaartje! Er zijn demonstratrices die, nu de sale-a-bration periode voorbij is, afstand doen van dit schattige beestje. Maar dat kan ik toch echt niet over mijn hart verkrijgen! De tekst ‘Hallo’ komt uit de set Voor elke gelegenheid, die een bundel vormt met de gebruikte tab pons.

Welke van de drie is jouw favoriet, en waarom? Laat je berichtje achter op mijn blog! Klik op onderstaande button om een kijkje te nemen op de blog van Diana van Otterlo. Dat is zeker de moeite waard. Fijne zondag nog!

Groetjes,

Dominique

 

 

Dit is een overzicht van de deelnemers aan de bloghop van vandaag;

Lotte Noordzij

Sandra Korten

Henrike Heikoop

Dominique Bergen (hier ben je nu!)

Diana van Otterlo

Carola Gillich

Annette Koolmees

Danielle Kassing

Monique de Kok

Danielle Bennenk

8 comments

Geef een reactie