Stampin’Up! baby luchtballon

Een primeur, de eerste Stempelclub baby is een feit! Een van mijn trouwe stempelclub dames is bevallen van een gezonde dochter. Daar stuur ik met alle liefde een mooie kaart naartoe.

stampin up balloon celebration en celebrate today, luchtballon, baby kaart, wolk van een dochter

 

Ik heb een shakercard gemaakt met de set Balloon celebration uit de voorjaarscatalogus en de set Celebrate today. De wolken heb ik met heat embossingpoeder gemaakt, witte embossing poeder. Vervolgens heb ik met een spongedauber rondom blushing bride inkt aangebracht. Geeft het een beetje dromerig uiterlijk.

stampin up balloon celebration en celebrate today, luchtballon, baby kaart, wolk van een dochter

In de luchtballon zitten kleine hartjes die ik geponst heb uit de Hearts border pons. Ik heb blushing bride cardstock en blushing bride glimmer paper hartjes erin gedaan.

Het is een lief kaartje geworden, toch?

groetjes

Dominique

 

 

Geef een reactie