Stampin’Up! Baker’s box

De baker’s box thinlits, ofwel stansen voor de Bigshot, gebruik ik regelmatig. Ze hebben gewoon een leuk formaat om snoepjes of andere aardigheidjes in te doen. En dat geeft leuk weg!Satmpin up Bakersbox, brickwall

Vandaag show ik een beetje stoere Bakers box. Ik heb hem namelijk bewerkt met een embossing folder. Hiermee krijg je een reliëf op je doosje. Ik heb de Brickwall embossing folder gebruikt. Met een spongedauber heb ik in dezelfde kleur als het karton erover heen gewreven. Dit geeft een subtiel effect langs de opstaande randen van het reliëf. Hierdoor komt de muur net iets meer tot “leven”, door het contrast wat je beter ziet.

Satmpin up Bakersbox, brickwall

Op het doosje heb ik een embleem gemaakt met de harten stempel uit de stempelset Going global. Deze heb ik met dimensionals(3d sticker) vast gezet op een 2″ cirkel van Watermelon wonder karton. De cirkel heb ik ook bewerkt om de grungy look vast te houden. Ik heb deze namelijk bestempeld met een stempel uit de Timeless textures set. Die heb ik gedaan met de zelfde kleur inkt als het karton, ton sur ton. De tekst YUM zit ook in de Bakersbox thinlits.

In mijn doosje zitten snoephartjes. Deze gebruik ik regelmatig om in zakjes, potjes of doosjes te doen. Maar ik moet altijd uitkijken dat mijn man ze niet vindt! Want dan zijn ze zo foetsie! Maar nu krijgt hij dit doosje, van mij, met liefde gemaakt 😉

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie