Stampin’Up! Balloon celebration

De stempels uit de balloon celebration zijn echt een feestje om mee te werken! Dit vrolijke trio heb ik ermee gemaakt. De kleuren die ik gebruikt heb zijn blushing bride, mint macaron en watermelon wonder. Ze zijn leuk geworden, toch?!

Stampin'Up! balloon celebration verjaardagskaart, birthday

Stampin'Up! balloon celebration verjaardagskaart, birthday

Stampin'Up! balloon celebration verjaardagskaart, birthday(1)

Ik heb inmiddels een flink stapeltje verjaardagskaarten liggen. Jij kan er ook eentje ontvangen! In het kader van #imbringingbirthdaysback stuur ik je graag een kaart voor je verjaardag. Geef mij je adresgegevens en je geboortedatum door en je krijgt een verrassing in je brievenbus op die dag. Nu niet vergeten op te sturen šŸ˜‰ Nee hoor grapje, afspraak is afspraak!

Groetjes,
Dominique

Geef een reactie