Stampin’Up! Balloon celebration deel 2

Ik was nog niet uitgespeeld met de Balloon celebration! Ik heb er een card in a box mee gemaakt. Je kan hem dubbelvouwen in een envelop. Als je hem eruit haalt, vouwt hij zich uit tot een doosje. Zo’n leuk modelletje. Ik heb hem al eens eerder gebruikt in het verleden, maar met deze ballonnen leek hij mij ook zo leuk. En dat is hij ook!

Je hebt ze in allerlei maten, typ maar eens op Youtube ‘card in a box’ in en je krijgt legio filmpjes met instructie te zien!

IMG_20160227_151537

Ik heb de mijne gemaakt van een crumb cake basis, met Pool party blauw en goud als decoratie. De ballonnen heb ik eerst gestempeld in Pool party om vervolgens de bijpassende confetti in goud er overheen te stempelen. Het goud draadje komt van het gouden baker’s twine. Ik heb het goud wat daar doorheen zit los gefriemeld van het touwtje en achter de ballon bevestigd. De ballonnen heb ik vastgeplakt op strookjes window sheet, ofwel doorzichtig plastic. Op 1 van de strookjes heb ik zelfs met witte stazon inkt ‘Let us celebrate’ gestempeld.

stampin up balloon celebration party

Achterin de kaart heb ik 2 sateprikkers geplakt met daartussen een slinger van washitape vlaggetjes. Bij nader inzien maakt het de kaart daardoor wel lastiger, om hem weer terug te vouwen tot kaart formaat. Maar dat los ik wel op door mijn eigen (grotere) envelop te maken met de envelop punchboard!

IMG_20160227_151720

IMG_20160227_151605

stampin up balloon celebration card in a box

Is het geen feestje om te zien? Ik zou mij gigantisch jarig voelen als dit op mijn deurmat zou vallen!

Heb jij je al opgegeven voor de #imbringingbirthdaysback workshop aanstaande 17 maart?? Nee? Maak 15 verjaardagskaarten en breng de persoonlijke verjaardagskaart weer terug in de brievenbus! Je kan je opgeven via deze link.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

groetjes Dominique

Geef een reactie