Stampin’Up! Barnyard babies

Baby kaartjes, wie houdt er niet van?! Ik vind dat de set Barnyard babies zich perfect leent voor lieve kinderkaartjes. Vandaag het schaapje uit deze set. Je herkent hem misschien nog van een kerstkaart die ik ermee gemaakt had.

barnyard BABIES

Deze kaart heeft als basis een notecard. Deze standaard kaartjes koop je per 20 stuks, inclusief envelop. Ideaal als je snel en eenvoudig uit de voeten wilt. De roze achtergrond op de notecard heb ik gemaakt door een clearblock op mijn inkt pad te drukken, hem nat te sprayen met water en hem vervolgens op mijn papier te drukken. Tadaaa!

stampin up barnyard babies, schaap, blenderpen

Ik heb het schaapje niet ingekleurd, maar wel de rand met een beetje licht grijze inkt omlijnt. Dit heb ik met de kleur Smokey Slate en een blenderpen gedaan. Ook heeft hij lieve roze wangetjes gekregen.

Kijk woensdag weer voor mijn volgende blog. Tot dan!
groetjes Dominique

Geef een reactie