Stampin’Up! Barnyard babies

Het leek me leuk om eens kinderkaartjes te ontwerpen. Nou dat vond ik nog niet zo gemakkelijk! Ik heb een paar minikaartjes gemaakt met de schattige Barnyard babies set en Number of years. Die heb ik samen in een doosje gedaan.

stampin up, barnyard babies, number of years, kinderkaart, boerderij

Ik heb het aantal beestjes overeen laten komen met het getal op de kaart. Ik ben gegaan tot 5 jaar en heb ze dan ook in de 5 nieuwe Incolors gemaakt.

stampin up, barnyard babies, number of years, kinderkaart, boerderij

stampin up, barnyard babies, number of years, kinderkaart, boerderij

stampin up, barnyard babies, number of years, kinderkaart, boerderij

stampin up, barnyard babies, number of years, kinderkaart, boerderij

stampin up, barnyard babies, number of years, kinderkaart, boerderij

Het doosje heb ik gemaakt met de envelop punchboard. Ja, hier kan je niet alleen enveloppen mee maken, maar ook doosjes! Een echte aanrader dus! Welk beestje is jouw favoriet? Ik vind het kleine kuikentje en het varkentje zo lief!

groetjes,

Dominique

Geef een reactie