Stampin’Up! Barnyard babies geschenkjes

Vorige week heb ik weer een verzamelbestelling gedaan en zoals gebruikelijk krijgt iedereen die iets besteld een aardigheidje van mij. Dit keer had ik een in Duitsland gekocht chocolaatje verpakt.

Ik had me laten inspireren door de chocolaatjes zelf. Dit waren in zilver papier verpakte schaapjes. Het voorjaar hangt in de lucht en de winkels liggen al vol met paasartikelen. Een schaapje past mooi binnen dat thema.

Ik heb de chocolaatjes in een houdertje gedaan. Deze heb ik gemaakt met de Scalloped tag topper pons. Met deze pons maak je eenvoudig je eigen bijpassende labels, maar dus ook deze variatie.

 

Hoe ben ik te werk gegaan?

Ik heb een strook van 5cm x 17,5cm gesneden. Deze heb ik gerild op 8cm en 9,5cm. Vervolgens heb ik de uiteinden gestanst in de tag topper pons.

Ik heb de vouwlijnen gevouwen waardoor er een ruimte ontstaat voor het chocolaatje. Het chocolaatje heb ik met 2 gluedots bevestigd aan een zijde van de houder. Strikje door de bovenzijde en hij blijft keurig staan.

Op de voorzijde heb ik met de set Barnyard babies het schaapje gestempeld. Het schaapje heb ik wat kleur gegeven met behulp van een blenderpen en inkt. Met de Labeler alphabet heb ik de tekst gestempeld. Een tekst met een schaapachtige twist ;).

 

Deze leuke goodies zijn eenvoudig te maken en bijvoorbeeld ook leuk om te gebruiken als tafeldecoratie(paasontbijt?) of als bedankje voor gasten. Je kunt de voorzijde natuurlijk aanpassen aan het thema of de kleurstelling veranderen.

Bloghop

Oh ja, aanstaande zaterdag kunnen jullie ook nog heel veel inspiratie vinden vanaf mijn blog. Dan doe ik mee aan de bloghop Lentekriebels en vind je zowel Nederlandse als buitenlandse creaties, door eenvoudig te hoppen vanachter je laptop. Je kunt starten vanaf mijn blog door de button volgende te klikken.

Aanstaande woensdag lees je hier ook nog een nieuwe blogpost. Ik heb namelijk weer een hoop leuke dingen gemaakt afgelopen week!

groetjes

Dominique

 

 

Geef een reactie