Stampin’Up! Best fishes

In de stempelset Jar of love, zit ook een goudvisje en die sprong zo in het kleinste potje! ik heb er maar wat water in gedaan zodat hij lekker kan zwemmen šŸ˜‰

stampin up, jar of love best fishes, fish, vis, verjaardagskaart, mannen kaart

Een kaartje waarbij ik diverse technieken heb gebruikt. Zo zie je een visje die gestempeld is in calypso coral, maar ook is gezet met heat embossingpoeder iridescent ice. Het visje zwemt in water, wat ik gemaakt heb door de aquapainter met Dapper denim inkt te mengen. Het Dapper denim cardstock is door middel van de embossingfolder Polka dot en de Bigshot voorzien van reliƫf.

stampin up, jar of love best fishes, fish, vis, verjaardagskaart, mannen kaart

Ik zou dit kaartje zelfs naar een man sturen! Dat gebeurd niet vaak šŸ˜‰ Dus ik plaats hem met trots in de categorie mannenkaarten.

Vrijdag zien jullie weer de volgende kaart verschijnen, weer een Jar of love, en weer anders!

groetjes

Dominique

Geef een reactie