Stampin’Up! Bird ballad designer paper kaartensetje

Het Bird ballad designer paper heb je al eerder voorbij zien komen, maar omdat hij zo leuk blijft heb ik er vandaag een setje kaarten mee gemaakt.

Vandaag doe ik ook mee met de bloghop van de Creatieve harten. Een groep enthousiaste demonstratrices waar ik ook bij hoor! Onderaan dit bericht kan je door ‘hoppen’ naar hun blogs om hun creaties te zien.

Het fijne van dit papier is dat de vogeltjes zich eenvoudig laten uitknippen. Elke keer als ik rondom de pootjes knip moet ik denken aan het boek de Griezels van Roald Dahl. Daarin zag je een tekening van vogels die op een tak bleven plakken vanwege de lijm. Op de een of andere manier doen die hoekige pootjes mij daaraan denken. Ach zal wel aan mij liggen 😉

Ik heb een doosje eromheen gemaakt, het zijn twee delen die je over elkaar heen schuift. Er passen gemakkelijk 4 kaartjes van 4×4 inch en enveloppen in. De enveloppen had ik nog niet gemaakt, voor de foto. Maar met het Bird ballad design papier en de envelop punchboard maak ik ze in een handomdraai.

De teksten op de kaartjes komen uit de set Van alles wat. En de onderliggende vormen zijn gestanst met de Big shot. De ovalen uit de Stiched framelit dies en het hartje met de Sweetly stiched dies.

 

Bestellen

Alle gebruikte materialen staan in de nieuwe jaarcatalogus en zijn te bestellen via de webshop of door een mailtje te sturen naar dospiration@gmail.com

In de maand juli kan je profiteren van een leuke actie. Bij besteding van iedere €60,- ontvang je een tegoedbon van €6,- die in augustus kunt inwisselen.

Bloghop

Klik op onderstaande afbeeldingen om door te hoppen naar de andere deelnemers aan de Creatieve harten bloghop.

Groetjes

Dominique

8 comments

Geef een reactie