Stampin’Up! Bird ballad shadowbox

Geen vogeltjes in een kooitje, maar geplakt in een shadowbox kaartje. Voor deze 3d kaart heb ik een hoop knipwerk gedaan.

Het Bird ballad design papier en de bloemetjes uit de So Shelli paper pumpkin kit zijn een mooi setje en op elkaar afgestemd. Ik kwam dit model kaart tegen op Pinterest en besloot om hem eens uit te proberen. Volg jij mijn borden al op Pinterest? Ze zijn gevuld met gratis bijzonder leuke ideetjes😉

Ik heb enkel de achtergrond van de binnenzijde bestempeld, ton sur ton. Ik wilde nog een tekst toevoegen, maar kon eigenlijk geen keuze maken. Dus dan maar wachten tot ik weet welke bestemming hij krijgt😊

De bloemen zijn vastgeplakt met mini dimensionals, kleine verdikkings stickertjes, waardoor ze een mooi 3d effect krijgen, daar is zo’n shadowbox natuurlijk ideaal voor.

Kom je de volgende keer weer langs? Als het niet te warm wordt, hoop ik dit weekend weer wat leuks te maken!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie