Stampin’Up! Birthday blooms deel 2

De Birthday blooms set hebben jullie al eerder voorbij zien komen. Zoals de naam al doet vermoeden is het een set die zeer geschikt is voor verjaardagstaferelen, maar dankzij de tekst “for you” en “dear friend” is hij ook wat algemener te gebruiken.

Dit keer een cadeaulabel met de andere bloem die in de set zit. Ik heb ze ingekleurd met de blenderpen. Deze pen is ideaal! Je hebt er maar eentje nodig en hij kleurt alle kleuren van de regenboog. Ja je leest het goed… het is geen toverpen, maar komt in de buurt. Zolang je een inktpad hebt, kleurt hij die kleur ;). Deze pennen zijn gevuld met een vloeistof. Daarmee pak je de inkt op en kan je kleuren. De inkt is in het begin intenser van kleur en vaagt vervolgens langzaam uit. Na afloop kan je de pen op je papier uitvegen en is hij klaar voor de volgende kleur!IMG_20151207_144053

stampin up birthday blooms label

Het is een vrolijke voorjaarsset, met nog veel meer mogelijkheden! Maar die show ik weer een andere keer.

Ik verwacht 1 dezer dagen mijn preorder bestelling vol met producten uit de nieuwe voorjaarscatalogus en Sale-a-bration folder. Deze gaan beiden per 5 januari 2016 van start, maar een van de voordelen van het zijn van een demonstratrice is dat je de producten eerder kunt bestellen. Mijn handen jeuken en ik kan niet wachten tot de welbekende doos arriveert!

Geef een reactie