Stampin’Up! bloghop ‘Alles is liefde’

Welkom, welkom! Leuk dat je een kijkje neemt bij onze bloghop. Vandaag is het thema Alles is liefde, in de breedtste zin van het woord. Dus het beloofd een gevarieerd aanbod te worden van getalenteerde mede demonstratrices uit de Creatieve harten groep.

Ik heb vandaag mijn 2 grootste liefdes voor jullie, namelijk mijn man en dochter in een Project Life spread. Ik heb deze gemaakt in combinatie met het Pop of pink design papier. Zo zie je maar, je hebt niet altijd een Project Life set nodig om een leuke spread te maken 😉

Ik heb hem gecombineerd met de stempelset Weather Together, niet de meest gebruikelijk set om toe passen met Project Life(PL). Ik vind journaling altijd het moeilijkste, dus ik heb ik er nog niet zoveel tekst aan toegevoegd. Maar dat kan later ook nog wel. De spread is bedoeld voor een klein PL album. Wist je dat je deze album al voor slechts €12,00 kunt kopen?

De details;

Ik heb een pocket gemaakt door een van de vakjes dit te plakken met washi tape, deze tape komt uit de PL kit Moments like these. De hartjes die erin zitten zijn afkomstig uit de stansen set die hoort bij de stempelset. De tekst Love heb ik eerst gestempeld met Versamark inkt, daarna in kleur(Melon mambo) en vervolgens met doorzichtige embossingpoeder gezet. Hierdoor ligt hij een beetje “op” het papier.

Dit prachtige koppie heb ik eenvoudig gemat op een stukje design papier, ook uit de Pop of pink designpaper stack. Eronder heb ik hartjes langs twee hoeken gestempeld me witte craft inkt. Deze blijft mooi op het zwarte papier liggen. De hartjes zijn weer een afgeleide van de hartjes confetti in de bovengelegen pocket.

Op de grote pagina heb ik diezelfde gestempelde hartjes en de washi tape ook terug laten komen. Zo zie je dat je niet veel verschillend materiaal nodig hebt. In tegendeel juist door dezelfde materialen/motieven terug te laten komen wordt het een samenhangend geheel.

Workshop

Wil jij Project Life ook eens proberen? Kom dan naar de Project Life workshop die ik organiseer op woensdagavond 22 februari. Je kunt kiezen voor de workshop inclusief productpakket of enkel de workshop.

Kijk hier voor de details en geef je uiterlijk 13 februari a.s. op!

Heb je nog vragen over de workshop, mail dan naar dospiration@gmail.com en ik kom er op terug bij je.

Als je op de button volgende klikt ga je verder naar de volgende blogpost, die is van Helmy. Ik wens je nog veel plezier en inspiratie en wie weet tot de 22ste!

groetjes

Dominique

Dit is de lijst met alle deelnemers:

Caroline van der Straaten

Eveline van Heijst

Diana van Otterlo

Anne-Marie Breurkes

Angélique Nederpel

Barbara Bergmans

Jolan Meurs

Danielle Bennenk

Dominique Bergen (Je bent nu hier)

Helmy Goyer

Sandra Korten

Lotte Noordzij

Corliene vd Hoef

Carolien Boone

9 comments

Geef een reactie