Stampin’Up! bloghop Lentekriebels

De sneeuwklokje en krokussen steken hun kopjes alweer boven, de lente komt eraan! Hoe kan het dan ook anders, dat deze bloghop van de Creatieve harten en een aantal internationale gasten in het teken staat van de lente kriebels. Ik voel ze al. En mochten jullie ze nog niet voelen, hopelijk na het zien van de leuke projecten op deze bloghop, voelen jullie ze ook 😉

(For all the international guests, welcome! Please use the google translate button on the right side of the page)

Met een bloghop wil ik altijd iets speciaals neerzetten, maar ik kon niet kiezen. Ja ik weet het, typisch iets voor mij. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan! Ik heb namelijk schattige kleine geschenkjes gemaakt, die geef ik aan mijn workshop klanten.

Ik heb de kant en klare Cellophane bags (141703 €3,75 50st.) gebruikt, die zijn mooi smal. Door een stukje karton dubbel te vouwen over de bovenzijde heb je een mooie afsluiter. (tip: wat dacht je van deze zakjes gevuld met paaseitjes straks met pasen?)

Ter decoratie heb ik uit Blushing bride glimmer paper een bloem gestanst met de Stylish stems framelits (142750 €37,50) Deze stansen heb ik nu regelmatig gebruikt voor verschillende projecten, ze zijn echt verrassend veelzijdig!

Ik heb een kleine banner met de hand geknipt nadat ik er Enjoy op gestempeld had. Die tekst komt uit de set Thoughtful banners.

En aangezien ik toch bezig was met de Stylish stems framelits heb ik er ook nog een bijpassend kaartje mee gemaakt! Speciaal voor jullie 😉 Hoping your day is perfect!

En? kriebelt het al? Ik wens je nog veel plezier met hoppen! Klik op onderstaande button om naar de volgende blog te gaan, van de getalenteerde Tracy May uit de UK.

Ik hoop je aanstaande maandag weer te zien voor mijn volgende blogpost!

groetjes

Dominique

 

Dit zijn alle deelnemers op een rij:

Caroline van der Straaten

Michelle Last

Nina Janssen

Carola Gillich

Angélique Nederpel

Linda Den Besten

Lotte Noordzij

Dominique Bergen (dit ben ik)

Tracy May

Sandra Korten

Jolan Meurs

Danielle Bennenk

Sam Hammond

Leoni Geertsema

Anne-Marie Breurkes

Henrike Heikoop

Helmy Goyer

Diana van Otterlo

Monique de Kok

Esther Passchier

Berdien Weideveld

Eveline van Heijst

Rian Middelkoop

Carolien Boone

Corliene van de Hoef

15 comments

  1. Esther Passchier says:

    Heel erg leuk idee zo’n zakje en met die framelits kun je toch ook mooie bloemen maken. Heb al eerder mooie kaartjes voorbij zien komen bij je met deze set.

Geef een reactie