Stampin’Up! Bloghop Love is in the air

Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! Het is bijna Valentijnsdag en daarom showen we vandaag een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Love is in the Air”.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up! Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

stampin up love

Ik heb een liefdevol setje gemaakt, in de klassieke kleuren rood, wit en zwart. De rode tint is Watermelon wonder. Het is een mini kaartje(7x7cm) incl. bijpassende mini envelop en een doosje gevuld met chocolade hartjes.

Ik ben onwijze fan van roze en hartjes, maar toen ik iets moest verzinnen voor de bloghop had ik last van een “craftersblock”. Ik kon niks verzinnen, op zich best knap als je weet hoeveel mooie spullen ik heb staan op mijn hobbyzolder 😉 Ik had deze chocolade hartjes al gekocht en besloot daar iets bij te maken. Over het algemeen gaat de liefde van mijn man toch door de maag en zit mijn man niet echt te wachten op roze hartjes. Dus dan maar stoer zwart met rood!
IMG_20160203_152047

stampin up box of love

stampin up box of love bloghop

De gebuikte materialen heb ik onderin het bericht verzameld in een banner. Wist je dat je eenvoudig via die plaatjes door gelinkt wordt naar mijn webwinkel? Je kan online bestellen, mits je een creditcard hebt om mee af te rekenen. Heb je die niet? Dan kan ik de bestelling voor je verzorgen als je het geld via de bank overschrijft.

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van Jolanda Meurs. Het zal mij niks verbazen als zij ook weer iets prachtigs heeft gemaakt!

12474000_1212696912093801_4602811005348598522_o 12628526_1212697095427116_7816463818156617028_o

Built for Free Using: My Stampin Blog

Ben je de weg kwijt met hoppen? Dit zijn de links naar de deelnemende blogs

 

19 comments

Geef een reactie