Stampin’Up! bloghop nieuwe catalogus

Wat leuk dat je langs komt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! We showen vandaag een heleboel SUperleuke en mooie projecten gemaakt met de producten uit de nieuwe Stampin’ Up!® Catalogus. Maak simpelweg gebruik van de buttons onder aan iedere blogpost om door te blijven hoppen. Je komt genoeg bijzonder leuke creaties tegen vandaag! Wij hopen dat je veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up!

Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Vandaag ik heb ik voor jullie een eenvoudig, maar oh zo leuk projectje in petto. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan 😉 Ik liep van de week bij de Action en daar zag ik leuke agenda’s liggen met kraft omslag. Ideaal natuurlijk om wat bijzonders van te maken. Ik heb ze vorig jaar ookal eens gebruikt en kon het niet laten dat dit jaar weer te doen!

stampin up swirly bird, flirty flamingo, layering love

stampin up swirly bird, flirty flamingo, layering love

 

Ik heb er een front op gemaakt van de nieuwe Incolor Flirty flamingo. Deze kleur vond ik mooi overeenkomen met de elastische band die om de agenda zit, evenals de tekstkleur aan de binnenzijde.
De stempels komen uit de nieuwe sets Swirly Bird en Layering Love.

stampin up swirly bird, flirty flamingo, layering love

 

Ik zit nog in dubio of ik de agenda weggeef of gewoon zelf ga gebruiken! Want hij tenslotte wel in mijn favoriete kleur Flirty Flamingo. Mocht je enthousiast zijn geworden van al die nieuwe producten (hoe kan dat ook anders!) ik doe morgen een verzamelbestelling. Ik verzorg je bestelling graag voor je. Geef hem door via dospiration@gmail.com

Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken. SUper veel plezier nog tijdens de bloghop! Het volgende blog is van Nina Janssen.

bloghop creatieve harten stampin up

bloghop creatieve harten stampin up

Dit zijn alle deelnemers op een rij:

Angélique Nederpel

Monique de Kok

Helmy Goyer

Diana van Otterlo

Linda den Besten

Henrike Heikoop

Danielle Bennenk

Yolanda Pasterkamp

Eveline van Heijst

Berdien Weideveld

Rian van Middelkoop

Carolien Boone

Dominique Bergen (hier ben je nu!)

Nina Janssen

Leoni Geertsema

Jolanda Meurs

 

Geef een reactie