Stampin’Up! bloghop Stempel en scrap

Welkom bij de bloghop van ons team de Creatieve harten! In het kader van International scrapbooking day staat deze bloghop in het teken van Stempel & Scrap. Je hopt langs 17 collega demonstratrices, dus dat beloofd een hele hoop inspiratie!

Ik heb een projectje gemaakt, eigenlijk voor moederdag, maar dat past ook mooi in dit thema. Het is namelijk een fotolijstje met daarin een foto van mijn moeder en mijn dochter. Haar éérste kleinkind en tot op heden haar enige kleinkind….maar daar komt verandering in want eind oktober verwacht ik nog zo’n mooi wondertje op de wereld te zetten.

Maar terug naar mijn projectje. Ik heb de stempels Birthday blooms en Gorguous grunge gebruikt om de achtergrond te creëren. De bloemen heb ik met goude embossing poeder gestempeld. Vervolgens ingekleurd met de Aqua painter in de nieuwe Incolors Powder pink en Tranquil tide. Eromheen heb ik nog wat contrast gecreëerd door Sokt sky aan te brengen. Helaas is dat lastig te fotograferen door de weerspiegeling van het licht in het glas. Ik heb met de Aqua painter niet zo erg netjes binnen de lijntjes gewerkt, dat hoefde ook niet. Gewoon uit de losse pols met waterverf kliederen 😉 .

De kleurstelling kwam trouwens toevallig overeen met de foto. Mijn moeder draagt namelijk een donkergroen jasje (a la tranquile tide, toeval bestaat niet!) met een klein gouddraadje erin verwerkt en mijn dochter een roze tenue.


De tekst heb ik gestempeld, ook uit de losse pols, met de set Labeler alphabet. De hartjes die je her en der ziet trouwens ook. Nou tot zo ver mijn projectje voor vandaag! Klik op de button om door te hoppen naar de blog van Eveline van Heijst, zij heeft ongetwijfeld ook weer wat gaafs gemaakt!

Veel hop plezier en misschien tot morgen, dan heb ik ook weer een bijdrage voor Scrap sunday.

Groetjes,

Dominique

 

Dit is overigens de lijst met alle deelnemers aan de bloghop;

Caroline van der Straaten 

Margriet Tournier 

Leoni Geertsema 

Dominique Bergen (HIER BEN JE NU!)

Eveline van Heijst 

Monique de Kok 

Danielle Bennenk 

Corliene van de Hoef 

Carola Gillich 

Angélique Nederpel 

Henrike Heikoop 

Carolien Boone 

Diana van Otterlo 

Rian van Middelkoop 

Anne-Marie Breurkes 

Nina Janssen 

 

19 comments

  1. Annette (kreaneeltje) says:

    Gefeliciteerd met je zwangerschap ! Geniet van deze unieke tijd ! Erg leuk om deze stempelset op een scrap lo te zien. Aleen hopen dat je moeder je blog niet leest……

Geef een reactie