Stampin’Up! Brusho techniek

Houden jullie van kliederen? Ik wel! En de nieuwe Brusho poeders uit de voorjaarscatalogus zijn ideaal om helemaal los te gaan 😉

Dit kaartje heb ik gemaakt met de bloemen uit de Nederlandse set In de bloemetjes zetten, ofwel Petal palette. Ik heb ze met witte heat embossing poeder gezet op aquarel papier.

Brusho poeder is sterk geconcentreerd pigment poeder dat tot leven komt als het met water in aanraking komt. Deze kaart heb ik met behulp van een aquapainter gemaakt. Deze waterpen is niet alleen met Brusho poeder, maar ook in combinatie met inktpads of refills erg mooi.

Hoe ben ik te werk gegaan? Ik heb eerst de bloemen met water bevochtigd, om er vervolgens de poeder overheen te strooien. Je ziet dan de poeder zich als een olievlek verspreiden, dat is zo gaaf gezicht! Vervolgens heb ik de bloemen gedroogd met behulp van de heattool. Hetzelfde heb ik gedaan met de bloemblaadjes.

De ruimte ertussen heb ik iets anders gedaan. Ik heb namelijk eerst de poeder, droog, op een sillicone matje gestrooid. Vervolgens heb ik mijn aquapainter er als kwast doorheen gemengd en met flink wat water het papier gekleurd. Soms liep er her en der nog wat kleur uit, maar ik vind dat uiteindelijk juist zo mooi aan het geheel.

De poeder is erg gevoelig voor water, dus als er ergens per ongeluk een korreltje nog ligt, merk je dat gelijk. En buiten dat, kan ik er niet mee werken zonder dat mijn hele vingers eronder zitten! Het leuke van deze brusho poeder is dat het resultaat elke keer weer verrast! Echt gaaf!

 

Brusho actie!

Ter introductie van de Stampin’Up! Brusho poeder heb ik een twee leuke acties bedacht;

Actie 1


Brusho poeder, 6 kleuren (t.w.v. €36,-)

en

Aquapainters, 2 stuks (t.w.v. €21,-)

samen voor slechts

€52,50 

Actie 2


Brusho poeder, 6 kleuren (t.w.v. €36,-)

en

Aquapainters, 2 stuks (t.w.v. €21,-)

en

Watercolor papier (t.w.v. €6,25)

samen voor slechts

€58,-

 

Deze actie is slechts tijdelijk geldig t/m vrijdag 6 april (20.00 uur) aanstaande en alleen te bestellen via dospiration@gmail.com

groetjes,

Dominique

2 comments

Geef een reactie