Stampin’Up! Cadeau doosje

De mini treatboxes zijn ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch een mooi aardigheidje wilt maken. Het zijn kant en klare doosjes van kraft karton. Je kunt ze bestempelen, beplakken met design papier of washi tape.

Stampin up tiny treatbox awesomely artistic

Ik heb deze doosjes gemaakt met de Awesomly artistic stempels. Dat blijft een ontzettend mooie set om mee te werken! En een troost je ziet hem volgende catalogus gewoon nog terug komen šŸ˜‰

Ik heb de varens gestempeld met soft suede, de bloemen in crumb cake. Dit is een lichtere kleur, door verschillende tinten bruin te gebruiken krijg je een mooi diepte effect op de bruine achtergrond.

Stampin up tiny treatbox awesomely artistic

De tag is gemaakt met de note tag pons, deze is na 31 mei niet meer verkrijgbaar. Ik heb hier een kleur toegevoegd, blushing bride. De libelle heb ik eerst gestempeld en vervolgens met een dimensional (verdikkingsstickertje) op de tag geplakt.

Stampin up tiny treatbox awesomely artistic

Met de varens en spetters kan je eenvoudig een mooie achtergrond stempelen. Tip; plaats je stempel niet midden op je papier, maar stempel hem half van de rand af en draai hem een stukje. Hierdoor lijkt hij steeds anders en krijg je het mooiste resultaat. Echt hoor! Probeer het zelf maar eens šŸ™‚

Groetjes,
Dominique

Geef een reactie