Stampin’Up! cadeau envelop

Leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog! Ik heb een eenvoudige cadeaukaart envelop gemaakt voor jullie. Hij is gemaakt met de envelop punchboard. Heb jij al de envelop punchboard? Nee?! Nou dan kan ik hem je warm aanbevelen want dit handige apparaatje maakt veel meer leuks dan enveloppen! Je kunt hem bestellen voor €23,00 (art.133774)

Ik heb er een envelop mee gemaakt voor een giftcard, cadeaukaart. Je kunt eenvoudige elk gewenst formaat envelop maken, door de instructies op het board. Aangezien het voorjaar kriebelt, vond ik het weer tijd om met vlinders te werken. Ik heb uit een stukje Very vanilla karton een mooie opengewerkte vlinder gestanst met de Big shot. De vlinder zit in de stansen set Bold Butterfly framelits (art.138135 €21,00) en is eventueel te combineren met de stempelset Watercolor wings.

Een klant van mij vroeg rond de kerst periode, gebruik je rood eigenlijk ook nog wel een keer buiten kerst, nou ja dus! Deze kleur combinatie is Real red, Crumb cake en Very vanilla en je ziet er is niks ‘kerst-igs’ aan.

Door de belichting kreeg ik niet helemaal goed op de foto dat ik op het rode vierkant ook nog met rood heb gestempeld, ton sur ton. Een detail, maar daar draait het om, toch?! Ook heb ik 2 dezelfde vlinders op elkaar geplakt met een gluedot, waardoor de vlinder wat meer diepte krijgt.

Op het kaartje binnen in de envelop heb ik de cadeaukaart geplakt, eveneens met een gluedot. De hoekjes van het kaartje heb ik afgerond met de Project life corner punch (art.135346 €9,50) Ik houd van lintjes dus heb ik het Very vanilla satin ribbon (art.142794 €7,50) gebruikt om de envelop heen en op het kaartje.

Sale-a-bration

Het is nog steeds Sale-a-bration tijd! Dus je kunt nog steeds profiteren van gratis producten bij iedere €60,- die je besteld. Wil je aan de slag met de producten zoals ik die hier gebruikt hebt, mag je dus 1 gratis actie product naar keuze kiezen. Klik hier om te kijken waaruit je kunt kiezen!

Op dinsdag 21 februari plaats ik weer een verzamelbestelling en kan je, zonder verzendkosten, je bestelling doorgeven. Je komt je bestelling dan bij mij thuis(Papendrecht) afhalen of ik stuur het tegen posttarief alsnog naar je op. Je kunt ook eerder of later bestellen, dan laat ik het bij jou thuis afleveren, tegen €5,95 verzendkosten.

Geef je bestelling door via dospiration@gmail.com, voor de verzamelbestelling uiterlijk dinsdag 21 februari 20.00 uur.

 

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie