Stampin’Up! Cadeau envelop

Als je een cadeaubon cadeau doet zit er altijd een envelop van de aanbieder omheen…en eerlijk gezegd vind ik die nooit zo speciaal. Reden genoeg om er zelf een mooie houder voor te maken!

Deze heb ik gemaakt voor een man die 70 werd afgelopen week. Ik heb geprobeerd om er niet teveel tierelantijnen omheen te maken. Om het toch een beetje ‘mannelijk’ te houden. Maar ik was zo lekker in de weer dat ik toch voor bloemen ben gegaan. Wat vind jij? Bloemen voor een man, kan dat? Hij heeft altijd in de bloemen handel gezeten, dus met het oog daarop heb ik het toch gedaan!

De randen heb ik gesponst met chocolate chip inkt waardoor je een beetje rustiek uiterlijk krijgt. Het strookje met bloemen heb ik gestempeld met de Number of years set. Een strookje eigen gemaakt design papier! Ook dit strookje heb ik gesponst, anders was het wel erg clean/wit. De flap van de envelop heb ik afgeronde hoeken gegeven.

De 70 heb ik gestempeld met versa mark en met Copper heat embossing poeder gezet. Het lintje is ook koperkleurig. Het is gemaakt van een soort flexibel materiaal wat je uit elkaar kunt rekken en manipuleren. Erg leuk lint!

Benieuwd naar de afmetingen? De basis is van kraft cardstock van 20 x 20,5cm. Ik heb een score lijn aangebracht op de langste zijde op 9,5cm. De smalle flap is de bovenkant. Op de brede flap heb ik extra strook van 6cm breed geplakt waardoor er een pocket ontstaat. Makkelijk zat, een kind kan de was doen!

Ik wens jullie nog een fijne zondag vandaag en tot de volgende keer.

p.s. vergeet niet dat er vandaag een verzamelbestelling gepland staat ­čśë Je hebt tot 20.00 uur de tijd om je bestelling te mailen.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie