Stampin’Up! Cadeau envelop

Je kent hem vast wel de VVV bon. Hartstikke leuk om te krijgen, maar ik word nooit vrolijk als ik die envelop zie.

Dus toen we op mijn werk bedacht hadden, dat we die cadeau gingen doen aan een collega, dacht ik dat kan veel leuker!

Stampin up cadeaubon mapje

Ik heb een mapje gemaakt van kraft cardstock. Deze heb ik aangekleed met goud tinten, whisper white en tip top taupe. Ik heb er een bellyband omgedaan, dat vind ik een mooie manier om een envelop te sluiten.

stampin up cadeaubon mapje

De blaadjes die ik heb gestempeld op de bellyband, komen terug op de envelop. De blaadjes en de tekst “for you” komen uit de stempelset Crazy for you. Deze set heeft erg veel handige teksten voor diverse gelegenheden.

IMG_20151120_084426 IMG_20151120_095835

Het is nu een feestelijke cadeaubon om weg te geven!

 

3 comments

    • dbergen says:

      Dankjewel Felicia! Heel eerlijk moet ik bekennen dat ik de afmeting niet meer exact weet. Ik heb de envelop al weggegeven. Maar als ik een inschatting moet maken zeg ik 21cm x 11cm. De envelop was erg ruim voor de bon, maar dat vond ik juist wel mooi. Weer een goede reminder voor mij om voortaan de afmetingen erbij te zetten als ik zoiets maak šŸ˜‰

Geef een reactie