Stampin’Up! cadeau labels

Laatst heb ik jullie de Tin of tags laten zien. Maar je hebt natuurlijk veel meer mogelijkheden om cadeau labels te maken, gewoon naar eigen inzicht.

Je hebt er maar weinig voor nodig, neem een tag topper pons, washi tape en een stempel! Ik heb de stempels gebruikt die bij de Tin of tags horen. Er zitten teksten tussen die specifiek voor de kerst zijn maar ook voor een andere gelegenheid te gebruiken zijn.

stampin up christmas tags, dsp, tin of tags, washi tape, by dospiration, kerst cadeau labels

stampin up christmas tags, dsp, tin of tags, washi tape, by dospiration, kerst cadeau labels

Vorig jaar had ik al de set Flurry wishes besteld. Sneeuwvlokken zijn tijdloos en altijd leuk voor een winters kaartje, of in dit geval cadeau label. Vorig jaar had ik de set zelfs gebruikt voor een verjaardagskaart voor mijn dochter in Elsa thema.

stampin up christmas tags, dsp, tin of tags, washi tape, by dospiration, kerst cadeau labels, flurry wishes

Maar ook de nieuwe stempels uit de Wrapped in warmth is leuk toe te passen op een tag!

stampin up christmas tags, dsp, tin of tags, washi tape, by dospiration, kerst cadeau labels, warmth with cheer

En mocht je het helemaal niet meer weten, kijk dan eens in de catalogus naar de leuke voorbeelden die erin staan. Deze tags heb ik gemaakt met het mooie design papier. Kind kan de was doen! En die kadootjes zien er prachtig uit straks onder de kerstboom.

stampin up christmas tags, dsp, tin of tags, washi tape, by dospiration, kerst cadeau labels

Heb ik je ge├»nspireerd? Bestel dan aanstaande vrijdag 7 oktober jouw kerstproducten met de verzamelbestelling! Je bespaart de verzendkosten en bent ruim op tijd voor de kerst ­čśë

Heb je trouwens de laatste aanbiedingen al bekeken? Klik op onderstaande afbeelding. Deze zijn buiten de verzamelbestelling om te bestellen tot en met 5 oktober!

world cardmaking day

Groetjes

Dominique

Geef een reactie