Stampin’Up! CASE vlinderkaart

Kennen jullie Krista Driessen? Dit is een demonstratrice in de regio Den Haag en zij had laatst een kaart gemaakt, die ik erg mooi vond. Die kaart heb ik ge-cased! CASE ofwel Copy And Share Everything. Ik heb niet precies dezelfde producten, maar genoeg om er mijn eigen draai aan te geven.

Ik heb een velletje designpapier uit het Go wild designpaper stack gebruikt. Daarop heb ik de bloemen gestempeld uit de set Awesomely artistic met zwarte inkt. Uit dezelfde stempelset heb ik de spettertjes gebruikt, deze heb ik in Rose red er omheen gestempeld. De vlinder is gemaakt met een stans en de Big shot. Het is best een lastige stans vorm, omdat de vlinder zo gedetailleerd is, maar hij is zo mooi! De Happy birthday tekst komt uit de Balloon celebration stempelset.

Stampin up awesomely artistic

Het design papier is gemat op een stukje Basic black karton en de kaart basis is gemaakt van Whisper white thick. Kende je die al? de Thick versie, zoals de naam al doet vermoeden, is dikker dan het reguliere Whisper white. Ideaal voor een stevige basiskaart!

*****

Maandag zien jullie weer mijn volgende blog online. Volgende week is de aanloop naar International scrapbooking day op 4 maart. Op 4 maart kan je via mijn blog een Internationale bloghop volgen. Je hopt dan over de gehele wereld en bezoekt blogs van zeer getalenteerde demonstratrices. Hoe gaaf is dat?!

stampin up international scrapbooking day bloghop

Ik laat volgende week daarom wat meer scrapbook dingetjes zien i.p.v. kaartjes. Leuk als je weer langskomt, tot dan!

Geef een reactie