Stampin’Up! christmas pines cadeauzakje

Ookal vielen de mussen vorige week van het dak, ik zat vol enthousiasme met mijn nieuwe kerst spulletjes te spelen! Het was weer lastig kiezen uit de nieuwe najaarscatalogus, maar ik ben gegaan voor de Christmas Pines en Perfect pines thinlits.

Dospiration stampin up christmas pines giftbag, giftbag punchboard

Deze set heeft diverse teksten, mooie stempels om achtergronden mee te maken en prachtige thinlits om als ornament op je kaart of in dit geval cadeauzakje te gebruiken. Deze set prikkelt mijn fantasie als het gaat om de toepassing ervan!

Dospiration stampin up christmas pines giftbag, giftbag punchboard

Het cadeauzakje heb ik gemaakt met een vel uit het Candy cane lane design papier en de Giftbag punchboard. In tegenstelling tot de instructies op het board heb ik een flap toegevoegd, om het zakje te kunnen sluiten. In feite zoals je de bodem maakt, maak je ook de flap. Want aan beiden zijden van het papier, gebruik je de afmetingen om te ponsen en scoren.

Door dat mooie weer in september wou ik er nog niet echt aan geloven. Maar nu ik zo bezig ben geweest, begint de kerst toch weer te kriebelen!

Ben jij al begonnen? Nee? Schrijf je dan in voor en workshop en kom er langzaam in šŸ˜‰ Hopelijk kan ik je net dat zetje geven om de inspiratie op te laten borrelen! Of vraag de nieuwe najaarscatalogus nu gratis aan via dospiration@gmail.com

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie