Stampin’Up! conventie Brussel

Lieve allemaal,

De komende 3 dagen dompel ik mij onder in 1 oase van Stampin’Up! Ik ga namelijk voor het eerst naar conventie in Brussel. En groots evenement voor alle europese demonstratrices van Stampin’Up! Volg mijn Facebook pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 

Mijn dagen zullen gevuld zijn met het ontmoeten, lachen, voelen, ervaren, luisteren naar alles wat Stampin’Up! te bieden heeft. En dan heb ik het nog niet over de nieuwe producten die wij als eerste te zien krijgen en alle goodies die we ontvangen! Het is voor het eerst dat ik ga dus ik verwacht, dat ik na 3 dagen, compleet verzadigd huiswaarts keer.

 

Uiteraard ga ik op conventie ideeën, ofwel swaps, uitwisselen. Dit is wat ik gemaakt heb!

Geïnspireerd door Project Life en ik kon geen keuze maken, wat ik op mijn PL-kaartje wilde zetten. Dus waarom niet alles tegelijk?! Ik heb mijn eigen stempel gecreëerd door verschillende tekst stempels toe te passen en daar 1 geheel van te maken. Al met al zijn het er wel een hoop als je ze zo op een rijtje ziet. Maar als geheel vind ik ze erg geslaagd!IMG_3896

 

 

 

 

 

Het zijn de volgende sets; Day to day, Moments like these, Lets get away, Dots for days, Crazy for you.

IMG_3899

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3898

 

 

 

 

 

De kleuren die ik gebruikt heb zijn Soft sky en Tip top taupe, ‘Brussel 2015’ heb ik in Lost lagoon gestempeld.

Uiteraard heb ik het kaartje nog eventjes netjes verpakt in een cellofaan zakje met bijpassende banner. Op mijn blog zal ik na afloop van de conventie een leuke samenvatting plaatsen van mijn uitgewisselde, ontvangen swaps!

IMG_3901 IMG_3902

Geef een reactie