Stampin’Up! Creatieve harten bloghop Herfst sfeer

Leuk dat je komt kijken op onze bloghop! Vandaag worden jullie getrakteerd op leuke projecten in herfst sfeer. En ik kan je zeggen, dat vind ik zelf geen gemakkelijk thema!

Ik heb een drietal kaartjes gemaakt. En de eerste wou ik eigenlijk niet eens posten. Tot ik mij bedacht…ik ben vast niet de enige die soms moeite heeft om er ‘in te komen’. Soms heb je iets in je hoofd, wat totaal niet op papier ‘werkt’. Je weet welke stempels, welke materialen, maar als het dan samen komt denk je…mwah is dit het?!

Zo ook dit kaartje, ik dacht leuk met vellum een techniekje te doen en wilde het kaartje dolgraag combineren met mijn nieuwste set December labels. Ik heb het vellum ge-embossed met de embossing folder Petal burst en vervolgens de achterzijde ingekleurd met de Stampin’Write markers. Deze markers heb ik overigens ook gebruikt om de tekst stempel 2 kleuren te geven. Opzich een leuk idee, maar het deed het niet voor mij.

Op naar kaartje twee! Dezelfde december labels pons, maar andere Nederlandse set, de mooiste momenten. Ook heb ik hier weer dezelfde embossing folder toegepast op vellum. Maar de achtergrond is nu crushed curry, een mooie knal kleur! Dat geeft alweer een heel ander effect. Ook heb ik wat wooden elements toegevoegd en een stukje jute bakers twine.

Vervolgens rolde kaartje drie van de tafel. Ik had nog wat strookjes en restjes liggen en voor ik het wist had ik een kaartje met een beetje mannelijke touch. Vrij basic, maar ik vind de crumb cake/basic black/crushed curry combinatie echt een ideale basis voor een mannenkaart.

 

En zo zie je maar, van het één komt het ander! Ik wens je nog een goed weekend en veel inspiratie. Hop lekker verder naar mijn collega demonstratrice Miranda Boels

Trouwens morgen geen Scrap sunday blogpost, maandag wel weer. Tot dan!

Groetjes,

Dominique

 

 

Dit is de lijst met alle deelnemers aan de bloghop van vandaag!

Geef een reactie