Stampin’Up! Creatieve harten Bloghop voor mannen

Welkom bij de bloghop van de “Creatieve Harten”! Ons team creatieve Stampin’Up! demonstratrices hebben voor jullie vandaag wat mannelijke inspiratie voorbereid. Ik had zoveel ideeën voor allerlei mannelijke kaarten, maar er kwam gewoon niks uit mijn handen! Ken je dat?!

Totdat ik dacht, het is al lang geleden dat ik weer eens gescrapt heb. En zo vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Ik had nog een prachtige foto liggen van mijn man en oudste dochter. Hun blauwe ogen deden mij denken aan de nieuwe Incolor Blueberry bushel.

Ik heb het nieuwe Incolor design papier gebruikt in deze scraplayout en het “oude” Wood textures design papier. Dit design papier is de uitzondering op de regel, want het is het enige design papier dat vanuit de vorige catalogus mee is gegaan naar de nieuwe catalogus. En terecht! Want het is echt super veelzijdig! De spettertjes op de achtergrond zijn ook uit een gouwe ouwe de set Touches of Texture.

Kennen jullie dat liedje nog? Maar papa, ik lijk steeds meer op jou… Dat speelde de hele tijd door mijn hoofd bij het zien van deze foto’s. De letter stempels op het label zijn met de nieuwe Make a difference set gestempeld. Wist je dat deze alfabet set erg uitgebreid is? Zo bevat hij 3 lettertypes, sierlijke hoofdletters, sierlijke kleine letters en strakke letters. Maar dat is nog niet alles, want er zitten ook kleine tekstregels in en verfraaiing accenten zoals bloemetjes of een takje. Oh ja en wat ik ook wilde zeggen is dat er dubbele letters inzitten, bijvoorbeeld een dubbel L of dubbel E. Gemak dient de mens toch?!

 

 

Uiteindelijk is het geen kaartje geworden zoals ik voor ogen had, maar wel een layout die een mooi plekje krijgt in een album. Nieuwsgierig wat mijn collega demo’s hebben gemaakt? Als je op onderstaande button klikt kom je op de blog van Danielle Bennenk, don’t miss it!

groetjes,

Dominique

 

Wie doen er vandaag allemaal mee?

 1. Caroline Van Der Straaten
 2. Lotte Noordzij
 3. Diana Van Otterlo
 4. Daniëlle Kassing
 5. Monique De Kok
 6. Angélique Nederpel
 7. Henrike Heikoop
 8. Leoni Geertsema
 9. Dominique Bergen (dit ben ik!)
 10. Danielle Bennenk

p.s. Wil je die mooie nieuwe producten bestellen? Dat kan! Via mijn online shop met de hostesscode M9E669PU (betaling per creditcard). Je bestelling wordt keurig thuisbezorgd en van mij krijg je nog een persoonlijk bedankje nagestuurd!

9 comments

 1. danielle kassing says:

  Wat een prachtige scrap layout! Dat heb je echt geweldig gemaakt! Ik ben nog niet zo thuis in de scrap layouts, maar als ik dit zo zie, gaan de handen toch wel kriebelen! Dankjewel!

Geef een reactie