Stampin’Up! Creatieve harten bloghop

Deze dag heb je geluk! Want ik doe mee met de bloghop van de Creatieve harten. Dat betekent dat je na het bekijken van mijn projectje ook nog langs die van mijn collega Creatieve harten kunt hoppen. Dit keer staat een sketch challenge centraal in de bloghop.

En daar heb ik deze kaart op gebaseerd!

De kleurstelling is zachte balmy blue en crumb cake. Ik heb de bundle above the clouds (151135 €44,-) gebruikt. Leuke van een sketch is dat je hem vrij kunt interpreteren. Dus in de tekening zie je bloemen, maar je hoeft die niet terug te laten kom in je ontwerp.

Het design papier is het afkomstig uit de Subtles design papier serie (149615 €14,-). Dat is een verzameling van 6×6 inch dubbelzijdig bedrukt papier in alle kleuren uit de Subtles kleuren familie. De cirkel is gestanst met de Stiched framelit dies (145372 €36,-) en de Bigshot. En het lint zit in het Magnolia ribbon pack (149485 €11,-).

Al met al een niet zo ingewikkeld kaartje, maar vind hem wel gewoon hartstikke leuk! Ben je benieuwd wat mijn collega’s gemaakt hebben op basis van deze sketch? Klik dan op onderstaande namen en je komt op hun blog terecht.

Ik wens je nog een heerlijk weekend en misschien zelfs nog een fijne vakantie. Ik zie je graag weer terug!

Groetjes,

Dominique

15 comments

Geef een reactie