Stampin’Up! Cup of christmas

Vandaag schotel ik jullie een kopje kerst voor, of wel de bundel Cup of christmas (€57,50). Ik heb hem in het Engels besteld, maar hij is ook in het Nederlands beschikbaar, Tjokvolle kerst. De bundel bestaat uit stempels en bijpassende stansen.

Het bijzondere aan deze bundel is dat de mokken aan twee kanten stempelen. Een mok voor links- en rechtshandigen 😉 Voor mijn kaartje heb ik enkel de bijpassende stansen gebruikt.

Het bloemmotief op de mok is zo fijntjes, dat ik heb met de finetip gluepen heb gelijmd. Voordeel is dat je dan heel precies je lijm kunt aanbrengen. In de stansenset zit zo’n theezak label, die heb ik vast geniet aan een stukje draad en uit het kopje laten bungelen.

De tekst Enjoy zit in de stempelset. Het leuke aan deze set, vind ik dat je hem naast kerst natuurlijk voor meer gelegenheden kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan beterschapswensen of iemand uitnodigen om een bakkie te doen. Echte post is tenslotte zoveel leuker 😉

In de hoekjes heb ik nog wat takjes terug laten komen uit de set. En verder vond ik dat het kaartje daarmee af was, less is more.

De Cup of cristmas bundel (€57,50) staat in de najaarscatalogus en is tot 3 januari te bestellen via mijn online shop (afrekening middels creditcard) of via een mailtje aan dospiration@gmail.com. Ik stuur je dan een betaalverzoek per bank.

Heb je nog vragen over de catalogus, bestellen of over mijn creaties? Ik beantwoord ze graag! Stuur me een mailtje of laat je reactie achter onder dit bericht. Voor nu wens ik je een fijne maandag!

Geef een reactie