Stampin’Up! Dapper denim

Sail away, sail away, sail away, daar moest ik aan denken toen ik dit kaartje maakte. Ditis de kleur Dapper denim! Een mooie warme blauwe kleur. Lichter dan Night of navy en daardoor wat vriendelijker ogend.

stampin up dapper denim swirly bird, sailboat

Deze kaart heb ik gemaakt met Swirly bird set. Daarin zit namelijk een zeilboot. In combinatie met de tekst uit de Thoughtful banner set heb ik er een vakantie kaartje van gemaakt. Altijd leuk om iemand een fijne vakantie te wensen, toch?

stampin up dapper denim swirly bird, sailboat

De golven zijn gemaakt met de Swirly scribbles dies. Ik heb er golven van gemaakt, maar je kan er natuurlijk vanalles van maken; een boom, decoratieve rand etc. Die ga je nog terug zien op volgende creaties.

stampin up dapper denim swirly bird, sailboat

Wat een leuke set zijn die Swirlies! Je kan er echt veel mee! Morgen zien jullie de laatste Incolor die nog over is, namelijk Peekaboo peach. Klinkt ook lekker he?!

Ik zie jullie graag morgen! Maar mocht je de kleuren in ‘real life’ willen bewonderen of uitproberen, kom dan donderdag 26 mei aanstaande naar de Hello-goodye party! Je kan je nog opgeven via dospiration@gmail.com

Tijd:20.00-21.30 uur

Kosten: €7,50

 

groetjes,

Dominique

Geef een reactie