Stampin’Up! de beste korting ooit!

20151005_SAB16Cover_Core_eng-UKBen je fan van Stampin’Up! en ben je niet vies van een flinke korting? Maak dan voor 31 maart 2016 gebruik van de beste aanbieding die Stampin’Up! te bieden heeft.

In de Sale-a-bration periode kan je namelijk een korting te krijgen van maar liefst €91,-

Dat klinkt best leuk toch? Dan vraag je je af wanneer krijg ik die korting? Je krijgt die korting bij aanschaf van het starterspakket. Je betaalt €129,- en kunt voor €220,- aan Stampin’Up! producten uitkiezen.

Je wordt hiermee demonstratrice en sluit je aan in mijn team. Hoe dat jij je rol als demonstratrice invult is aan jou. Ik heb ervoor gekozen om workshops te geven, extra inkomsten genereren of een carrière opbouwen kan ook. Maar je kan ook hobby demonstratrice zijn en profiteren van de kortingen en de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Vind je €129,- nog een hoop geld? Misschien kan je je vriendinnen, buurvrouwen of familie om hulp vragen. Organiseer een party en spaar hostesscredits op basis van de verkoop van Stampin’Up! producten. Deze credits kan je namelijk ook inzetten voor de aanschaf van je starterspakket!

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op:

dospiration@gmail.com of tel.06-23 61 29 58

 

Geef een reactie