Stampin’Up! de uitdaging deel 2

Afgelopen zondag heb ik jullie verteld over de uitdaging die ik kreeg van Nicole, ontzettend leuk! Gisteravond was het zover, Nicole stond op de stoep met haar boek Flow en haar sloffen 😉 Ja want Nicole heeft net als ik altijd koude voeten!

Nicole had thuis al e.e.a. gefreubeld met de mooie papiertjes, maar zag nog niet echt de connectie met SU.

Het eerste design papiertje wat ze tevoorschijn toverde uit het dikke boek met de boodschap ‘hier kan ik dus niet zoveel mee’, werd mijn eerste uitdaging. Ik zag er wel wat in, een beetje Old olive, muziek thema, ja, een mannenkaart! Dit werd de Best Guy Ever kaart. De tekst zit in de nieuwe stempel set Suite sentiments(142971 €24,-). Ik heb de tekst stempel met 2 verschillende Stampin’write makers ingekleurd en vervolgens gestempeld.

Op naar kaartje nummer 2! Ik zag een papiertje met in mijn ogen vreselijke retro kleuren en patroon. Een beetje ouderwets. Maar in het dessin zaten ook kleine stipjes verwerkt in de kleuren Calypso coral en Blushing bride. Maar ook de dikke zwarte rand om de tulpen inspireerde mij om ook juist zwart te gebruiken. Tadaaa zie hier het resultaat van een beterschapskaartje gestempeld met de Labeler alphabet(141936 €21,-).

En als afsluiter kwam ik in het boek ook zwart witte dessins tegen, die deden me denken aan die kleurboeken voor volwassenen. Ik heb daarom de Stampin write markers van de Incolor 2015-2017(138333 €18,- voor 5 stuks) gebruikt om de kleurstelling aan te brengen. Wist je trouwens dat je nog maar tot eind mei deze kleuren kunt verkrijgen? Refills, cardstock, markers, lintjes etc. het verdwijnt uit de catalogus per 1/6/2017. Mijn tip: bestel nu al wat je er nog van wilt hebben, want vanaf april zal er een ware run op zijn!

Een dikke letter/tekst ‘Happy Birthday’ in zwart gestempeld, maakt dat het afsteekt tegen het dessin. De tekst komt uit de set Tin of cards, een van mijn favorieten.
Terwijl ik bezig was kon Nicole natuurlijk niet stil blijven zitten! Zij koos met haar ogen dicht een willekeurig vel papier en besloot hiermee aan de slag te gaan. Na wat kleur vergelijking kwamen we tot de conclusie dat er niet een kleur was die goed erbij paste. Maar daar bood goud een goed alternatief! Omdat het al zo’n druk dessin is, is enkel een tekst vaak al voldoende. Het papier spreekt namelijk al voor zich.

Bovenop het boek lag al de hele tijd een prachtig zacht getint papiertje met wat volgens erop getekend. Nicole had het al verschillende keren in haar handen gehad om het te bewonderen…tja zo gaat dat met papier 😉 Aangezien de set Suite sentiments nog steeds op tafel lag, was haar oog gevallen op de tekst ‘love is in the airmail’ Daar wilde ze wat mee maken dus ging ze het boek door op zoek naar iets. Maar ze kon niet echt slagen, tot ik zei of ze niet iets met een vogel kon vinden. 1+1=2 Jullie snappen dat er zo dit prachtige lieve kaartje ontstond.

Eigenlijk door een snijfoutje kwamen we op dit model kaartje. Hij heeft en gehalveerde voorzijde.

Ik vond het erg leuk dat Nicole me deze uitdaging presenteerde! Het was een gezellige avond en zij heeft weer inspiratie om verder te gaan met het boek en de spullen van Stampin’Up! die ze heeft. Ik heb me weer eventjes buiten mijn comfortzone gewaagd en dat voelde goed 😉

Sale-a-bration

De Sale-a-bration periode is nog steeds in volle vaart! Dat betekent dat je bij iedere €60,- een gratis actie product mag uitkiezen.

Ook als je het leuk lijkt om altijd korting te ontvangen op de producten van Stampin’Up! heb je tot 31 maart extra voordeel bovenop het toch al voordelige actieprijs voor het “start”pakket van €129,-. Je mag ten eerste namelijk voor €175,- aan producten uitkiezen uit de lopende catalogi EN je mag 2 stempelsets naar keuze gratis uitkiezen uit de lopende catalogi.

Wil je dit “start”pakket bestellen? Klik dan op deze link en voer je bestelling in. Let op, je rekent direct af per creditcard.

Volgende week show ik weer een nieuw projectje. Tot dan!

groetjes,

Dominique

 

2 comments

  1. nicole says:

    Ja op je sloffen een workshop volgen waar kan dat. Ja bij Dominique dus. Erg leuk om te zien wat ze ervan maakte. Ik ga zeker thuis verder aan de slag. Bedankt Do voor het lenen van je inspiratie op je geweldige zolder.

Geef een reactie