Stampin’Up! Doosje met de envelop punch board

Afgelopen zaterdag heb ik een gezellige workshop gehad. Voor de dames die langs kwamen had ik een doosje gemaakt met de envelop punch board.

Ken jij de envelop punch board al? De naam doet al vermoeden wat het is. Je kunt er namelijk verschillende formaten enveloppen mee maken. Maar ook ontzettend leuke doosjes! Ik had vlinder chocolaatjes gevonden bij de Lidl. Die wilde ik in een klein doosje doen. Via de boxbuster van de Crafty owl heb ik de waarden berekend om dit doosje te maken. Via deze link kom je op de site met deze handige tool uit: http://thecraftyowl.co.uk/boxbuster/

Ik vond de kleuren van de folie papiertjes van vlinders overeenkomen met de Incolors 2018-2020. Ik heb in die kleuren ook design papier met streepjes en stipjes. Tijdloos en altijd te combineren, als je het mij vraagt 😉

De tekst komt uit de stempelset Voor elke gelegenheid. Die heeft lieve kleine teksten. Het kleine vlindertje komt uit de Butterfly duet pons. Deze pons werd uitgebracht met de nieuwe voorjaarscatalogus en bleek zo populair dat hij nu tijdelijk niet leverbaar is. Maar één troost, hij komt terug en is hopelijk half april weer leverbaar.

Wil je dit doosje ook maken? Dan zijn dit de maten die je kunt aanhouden.

Basis= vierkant 10,7 cm

1. Begin met een pons en rillijn op 3.6 cm, schuif je papier naar links voor een tweede pons en rillijn op dezelfde zijde, 6.4 cm.

2. Draai je papier een kwartslag naar links. Pons en ril op de zojuist gezette lijnen.

3. Draai weer een kwartslag en pons een ril op de hierboven genoemde maten.

4. Dit is de laatste zijde, pons en ril wederom op de al gezette lijnen.

5. Knip de kleinste vierkantjes aan één zijde in zodat je er een doosje van kunt vouwen.

Heb je nog vragen over het maken van een doosje met de envelop punch board (€23,-) of wil je er eentje bestellen? Laat het me weten via dospiration@gmail.com of laat een reactie achter onder dit bericht!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie