Stampin’Up! Doosje met vlinder kaartjes

Aanstaande zaterdagochtend heb ik een workshop gepland staan en ondanks dat ik al begonnen was met de voorbereidingen, moest ik nog wachten op mijn bestelling om het projectje af te maken. En nu dat het af is ben ik super blij met het resultaat!

Het is een mooi afgewerkt doosje gevuld met 3 notecards. Centraal staat de Gingham gala suite, de vlinders. Naast de Engelstalige set in de catalogus, is er ook een Nederlandse versie, Vlinderdans.

Voor de aankleding van het doosje heb ik het gratis sale-a-bration design papier gebruikt. Deze kan je kiezen zodra je voor €60,- of meer aan producten bestelt.

De notecards heb ik gemaakt met het prachtige lasercut design papier. Laatst heb ik daar ook een scraplayout mee gemaakt. Daarmee maak je een hele mooie achtergrond. En hier en daar een vlindertje erbij en klaar! De teksten komen uit de set Vlinderdans en Nederlandstalige sale-a-bration set Door dik en dun. De vlinders hebben wat kleur gekregen doordat ik ze ingekleurd heb met een blenderpen.

Wil je je nog opgeven voor de workshop aanstaande zaterdag? Dat kan stuur dan uiterlijk morgen 12.00u een berichtje via dospiration@gmail.com De kosten bedragen €15,- per persoon.

Ga je liever zelf thuis aan de slag met deze mooie vlinders? Bestel dan deze mooie producten! En vergeet niet om een gratis sale-a-bration product te kiezen bij besteding vanaf €60,- Geef je bestelling door via dospiration@gmail.com of bestel d.m.v. creditcard betaling via mijn online shop.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie