Stampin’Up! dragonfly dreams 

De Dragonfly dreams bundel heeft een stans met kleine libellen op een rij. Het is net of ze zo van je kaart af willen fladderen. Dit stansje heb ik gebruikt bij dit beterschap kaartje voor oma.

Omdat oma geen Engels kan lezen heb ik met de Labeler alphabet stempels ‘beterschap’ gestempeld, overigens kwam ik tot de conclusie dat ik ook geen Engelse beterschap in mijn collectie heb?!

Ik heb de achtergrond gemaakt met de aqua painter op aquarel papier. Ik heb het papier eerst een beetje vochtig gemaakt met de aqua painter zodat de inkt wat beter vloeit. Vervolgens heb ik de kleuren So saffron, Bermuda bay en Emerald envy willekeurig aangebracht.

In de Labeler alphabet zit ook een hartjes stempel, die heb ik toegevoegd toen het aquarel papier droog was. De kleine libellen heb ik uit vellum gestanst en niet niet in zijn geheel vastgeplakt. Her en der een beetje lijm en de libellen blijven ‘fladderen’.

Al met al een kaartje met liefde gemaakt, ik hoop dat ze snel weer beter wordt.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie