Stampin’Up! Vrolijk pasen

Ik wens jullie hele fijne paasdagen! Vandaag geen scrap sunday, maar een paascreatie. Ik heb een paar leuke paashaas kaartjes gemaakt. Misschien had je ze al voorbij zien komen op mijn Facebook pagina.

Het haasje komt uit de set We must celebrate, uit de voorjaarscatalogus. Ik heb hem wat kleur gegeven met de Stampin’blends markers en met de papersnips uitgeknipt. Heb jij de snips wel een gebruikt? Dit is echt een super fijn, licht en scherp schaartje! Ik had voor de snip al verschillende andere scharen geprobeerd, maar deze staat voor mij met stip op nummer 1.

De tekst komt uit de Nederlandse set Sentimenten. Die is al een tijdje in de collectie van Stampin’Up!, maar of dat straks na 1 juni ook nog zo is…dat weten we nog niet. Wil je niet misgrijpen, bestel hem dan tijdig!

Het ei heb ik gestanst met een ovale stiched framelit. De kleur van het ei is een stukje aquarel papier dat ik met inkt en de aquapainter heb bewerkt.

Ook de spettertjes zijn gemaakt met de aquapainter. Als je in de aquapainter knijpt totdat er net geen dikke druppel water uit de kwast komt, kan je deze ‘aftikken’ op je vinger om zo spetters te maken.

Fijne dagen en tot woensdag, dan laat ik weer wat nieuws zien!

Paasgroetjes,

Dominique

2 comments

Geef een reactie