Stampin’Up! Floral Boutique design papier

Last van ‘maandag blues’? Met deze prachtige nieuw papierlijn zeker niet! Het Floral boutique design papier is een prachtige serie in Night of navy en Whisper white kleurstelling. Hij is voor elke gelegenheid toepasbaar en heeft een romantisch tintje. Het doet me ook denken aan delfsblauw!

Ik heb me voorgenomen om mijn gekochte papier ook daadwerkelijk op te gaan maken! Vaak genoeg heb ik nog zoveel papier over, omdat ik het zonde vind om het te gebruiken of aan te snijden. Ik weet het een beetje vreemd šŸ˜‰ Ik heb mijn beste gedaan om het papier te gebruiken en 3 verschillende projectjes gemaakt. Het papier heb ik gecombineerd met de Birthday blooms stempels.

Projectje 1

Is een beterschap kaart. Aangezien ik bijna geen beterschap sentimenten kan vinden in de catalogus, heb ik er zelf eentje gestempeld. In het Nederlands, met de nieuwe Labeler Alphabet stempels. Dit zijn leuke typemachine letters! Deze set vervangt de Rotary stamp. Het zijn gewoon photopolymer stempels die je op je clearblock bevestigd. Net wat eenvoudiger dan de Rotary stamp. De bloem heb ik gekleurd met de inkt en wink of stella pen. Zo blijf je in dezelfde kleurstelling maar met een prachtig glinstertje!

IMG_20160624_131727

stampin up floral boutique, birthday blooms

Project 2

Een verjaardagskaart gemaakt met de mini treatbag thinlits. Dit keer gecombineerd met de stempels uit de Thoughtful banners set. Ook hierop heb ik de bloemen ingekleurd met de Wink of stella pen en Night of navy inkt. De steeltjes en blaadjes heb ik met Old olive gekleurd.

stampin up birtday blooms, floral boutique design paper

stampin up birtday blooms, floral boutique design paper

stampin up birtday blooms, floral boutique design paper

Project 3

Is een Z-fold kaart. Gemaakt naar het idee van Dawn (Griffith) Stampinthoughts. Het is een erg leuke kaart die je kunt uitvouwen, met flapjes etc. De rechter flap is zo onder de banner te schuiven, waardoor de kaart sluit.

zfold

stampin up birthday blooms, z fold card, floral boutique design papier

stampin up birthday blooms, z fold card, floral boutique design papier

De bloem heb ik ingekleurd met een blenderpen, Night of navy en Dapper denim inkt.

stampin up birthday blooms, z fold card, floral boutique design papier

stampin up birthday blooms, z fold card, floral boutique design papier

Hopelijk zijn je maandag blues verdwenen en heb je weer een boost aan creatieve inspiratie gekregen! Tot woensdag, dan weer een nieuw projectje!

groetjes

Dominique

 

 

Geef een reactie