Stampin’Up! Floral boutique Z-fold kaart

Op Pinterest zie ik zoveel leuke ideetjes voorbij komen! Ik kom gewoon tijd tekort om ze allemaal eens uit te proberen. Maar dit kaartje heb ik geCASEd zoals dat heet (Copy And Share Everything) van Patty Bennett.

stampin up floral phrases, floral boutique z-fold, heat embosing

Het is een z-fold kaart zoals dat heet. En wat ik heb gedaan, is eigenlijk een extra vouwlijn toegevoegd aan het front paneel. Hierdoor krijg je een z. Ik vind het Floral Boutique design papier en stempelset Zo elegant. Ik heb de Night of navy gecombineerd met goud.

De bloem heb ik met goud embossingpoeder bewerkt en met de 2 inch cirkel pons uitgestanst. Erachter heb ik een gouden doilie gedaan. Daar bovenop een banner met het sentiment, inclusief goud strikje.

stampin up floral phrases, floral boutique z-fold, heat embosing

stampin up floral phrases, floral boutique z-fold, heat embosing

Ik vind het een elegant kaartje geworden, hoe kan dat ook anders met dit mooie design papier!

Tot de volgende keer!

groetjes

Dominique

 

 

Geef een reactie