Stampin’Up! Floral phrases wedding gift

Mijn nicht ging trouwen afgelopen week. Toen ik de floral phrases zag in de catalogus, vond ik hem perfect om iets moois te maken voor die gelegenheid. Mijn nicht ontving graag een envelopje, met inhoud ;). Dus dat is wat ik heb gemaakt!

Ik ben echt aangenaam verrast door deze set. Hij is zo elegant, dat hij maar weinig poespas nodig heeft. Ik heb mijn envelop gemaakt uit een stukje Blushing bride cardstock. De flap heb ik gestanst met die mooie bloemen thinlit en de Bigshot. Waar zou ik toch zijn zonder mijn Bigshot?!

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik heb het andere uiteinde van het cardstock dubbel gevouwen, zodat er een pocket ontstaat voor het geld. Nog een mooi lint er omheen om hem dicht te houden, et voila!

Tot maandag, dan heb ik weer een mooi projectje voor jullie!

groetjes

Dominique

Geef een reactie