Stampin’Up! floral phrases

Mijn nieuwe spulletjes zijn er, daar word ik echt spontaan gelukkig van! Ik heb gespeeld met de floral phrases stempels en thinlits dies en die zijn LEUK, MOOI, GEWELDIG! In al zijn eenvoud is het een ontzettend mooie stans voor de Bigshot, maar ook de stempels zijn prachtig. Kijk maar eens wat ik ermee gemaakt heb!

Deze kaart is erg basic. Ik heb de stansen gebruikt op de voorzijde en aan de achterzijde een stuk mint macaron geplakt. Tekst erop gestempeld, pareltje erbij op de bloemen en klaar!

Stampin up, floral phrases, detailed floral thinlits dies, card, box, mint macaron

Stampin up, floral phrases, detailed floral thinlits dies, card, box, mint macaron

Deze kaart heb ik rondom bewerkt met een stempel uit de Timeless textures. Eerst in mint macaron en daarna met crumb cake. Dit geeft de kaart een beetje rustieke/klassieke uitstraling. Ik twijfelde of ik nog een pareltje of bling moest toevoegen, maar heb besloten dat ‘less is more’ šŸ˜‰

Stampin up, floral phrases, detailed floral thinlits dies, card, box, mint macaron

Stampin up, floral phrases, detailed floral thinlits dies, card, box, mint macaron

Het doosje heb ik in dezelfde kleurstelling gemaakt en is bestempeld met de decoratieve rand uit de stempel set. De tekst komt uit de Tin of cards stempel set. En het lint, is ook nieuw in de catalogus!

Stampin up, floral phrases, detailed floral thinlits dies, card, box, mint macaron

En wat vinden jullie? Om verliefd op te worden toch, zo romantisch! Jullie zien er vast en zeker nog meer van voorbij komen op mijn blog.

groetjes

Dominique

 

 

3 comments

Geef een reactie