Stampin’Up! Flowering desert

Daar lig ik dan, zondagavond, mijn blog berichtje te typen. De croissant kruimels nog in mijn bed en een jus d’orange vlek op mijn dekbed, want die had ik omgestoten. Vandaag was het Moederdag en zoals elk jaar ben ik heerlijk in het zonnetje gezet door Lisanne! Uiteraard wilde ik mijn moeder ook in het zonnetje zetten, maar het ontbrak me aan tijd, energie en inspiratie om het goed voor te bereiden. Maar weet je wat het mooie is van moeders, die houden van je. Ook al ben je even niet zo perfect. Je hoeft het niet uit te leggen, ze begrijpen je! Dat heb ik Lisanne ook weer verteld vandaag.

Dus dit jaar geen Moederdag kaartje, maar wel een kaartje vandaag met de set Flowering desert, hij zal binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn. Hij staat in de voorjaarscatalogus en die eindigt 3 juni. Jammer, want cactussen zijn eigenlijk best leuk!

Bij deze kaart begon ik met het creëren van de achtergrond met de aquapainter en 4 inktpads. Ik wilde een zonsondergang maken. De cactussen zijn met wat donkere tinten gestempeld, het is tenslotte schemer😉 De tekst komt uit de set Van alles wat. Een aanrader want er zit echt van alles wat in!

Zaterdag heb ik weer een workshop gepland staan, schuif je gezellig aan? Je kunt je nog tot aanstaande woensdag aan melden. We gaan o.a. dit kaartje maken. Aanmelden kan, door mij te mailen op dospiration@gmail.com

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie