Stampin’Up! Flowering desert

Normaal gesproken heb ik niet zoveel met cactussen, maar deze is toch wel erg ‘ aanstekelijk’ ! Hij is nieuw, in de voorjaarscatalogus en de stempelset heet Flowering desert. En nog een voordeel, hij is super simpel te gebruiken, want ooit wel eens een perfecte cactus gezien?! Er zitten in de set verschillende vormen waarmee je je eigen cactussen kunt maken.

Voor dit kaartje gebruikte ik de Narrow notecard als basis. Precies een mooi formaat voor deze rakkers. En mijn excuses voor de vreselijke belichting van de foto’s, maar met deze donkere dagen, heb ik grote moeite en mooie foto te maken!

 

Mijn blogpost schema loopt anders dan gewoonlijk zo met de feestdagen. Maar wil je niks missen? Meld je dan aan en ontvang automatisch bericht zodra ik een nieuwe creatie heb geplaatst. Rechts bovenaan de pagina kan je je mailadres achterlaten.

Workshops 2019

Zoals beloofd organiseer ik weer workshops volgend jaar. Ik heb een rijkelijk gevuld overzicht gemaakt, al zeg ik het zelf. 🙂 Verschillende thema’s, producten en technieken komen aan bod. Maar ook heb ik een aantal workshops, waarbij je materiaal koopt wat je direct in de workshop gebruikt en thuis ga je zelf weer verder!

Klik HIER voor de pdf Workshop overzicht 2019.

Ik zal de workshops in de loop van de week vullen op mijn blog en op Facebook. Heb je vragen over de workshops? Schroom niet en neem contact met me op.

groetjes

Dominique

Geef een reactie