Stampin’Up! Flurry of wishes

De set Flurry of wishes had ik vorig jaar al aan mijn collectie toegevoegd. Dit jaar is hij nog steeds verkrijgbaar voor €25,- en staat hij in de jaarcatalogus. Het blijft een mooie set!

stampin up flurry of wishes, heat embossing, stazon, kerstkaart, christmas card, by dospiration

Zo op het oog zou je het niet zeggen, maar ik heb best wat materialen gebruikt die ik normaal gesproken iets minder toepas. De basis is gemaakt van shimmery white cardstock. Dit karton is wat dikker dan het whisper white en heeft glittertjes verwerkt in het oppervlak. Ook kan dit karton tegen het gebruik van water. Want ik heb de blauwe achtergrond gemaakt met een spritzer. Dit is een spray flesje met daarin water en wat druppeltjes inkt(refill). Nadat ik het oppervlak had gesprayt, heb ik het goed laten drogen. De sneeuwvlokken heb ik met Stazon witte inkt gestempeld. Hierdoor blijven ze goed op het oppervlak liggen en zichtbaar.

stampin up flurry of wishes, heat embossing, stazon, kerstkaart, christmas card, by dospiration

De tekst heb ik d.m.v. zilver embossingpoeder en heat embossing erop gezet. Hierdoor krijgt het kaartje nog meer “sparkle”. Ik heb het kaartje gemat op zilver foil karton. Het is een fris kaartje geworden!

Geef een reactie