Stampin’Up! Fruit Basket

Vandaag heb ik een fris en fruitig kaartje voor jullie gemaakt met de Fruit basket stempelset en ik heb nog een verfrissend nieuwtje. Deze stempels zijn nog t/m eind mei verkrijgbaar uit de voorjaarscatalogus. Je kunt ze als bundel aanschaffen met bijpassende ponsen serie, bestaande uit een peer, meloen, ananas en aardbei ponsje. Super schattige mini fruitjes 🙂

Ik heb dit kaartje gecombineerd met een Sale-a-bration set, die helaas niet meer te bestellen is. Misschien kan je hem nog wel tweedehands op de kop tikken. Het leuke van deze stempels vind ik dat een veeg of stipjes altijd wel te combineren is met welke stempels dan ook. Het kan soms net dat beetje aankleding geven aan je kaartje.

Stampin’Up! Kleuren

De kleuren die ik gebruikt heb, zijn Daffodil delight en Lemon lime twist. Lekkere frisse voorjaarskleurtjes die ook na 1 juni te bestellen zijn. Ik had verteld dat ik afgelopen zaterdag naar de presentatie ben geweest van de nieuwe jaarcatalogus. De producten uit deze jaarcatalogus zullen vanaf 1 juni verkrijgbaar zijn.

Met deze presentatie kregen we ook te horen dat de kleuren collectie van Stampin’Up! ‘opgefrist’ wordt. Dat betekent dat er een aantal bekende kleuren uit zullen gaan en er nieuwe en ‘oude bekende’ kleuren weer voor in de plaats terug zullen komen. Ook zijn de kleurfamilies (neutrals, regals, brights, subtles) heringericht.

Onderstaande kleuren gaan de collectie verlaten. Wil jij nog iets van deze kleuren bestellen? Doe dat dan nu! Hoe dichter we bij 1 juni komen hoe meer er op is. De levering zal zijn zolang de voorraad strekt.

 

Dit zijn de nieuwste kleurfamilies en hun familieleden 😉 Herken jij nog oude bekenden??

Wat vinden jullie van deze verandering? Ik ben inmiddels een beetje van de schrik bekomen 😉

Laat je reactie achter onder dit bericht!

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie