Stampin’Up! giftbox punchboard

stampin up christmas giftbox punchboardDoosjes of kleine cadeau verpakkingen maken blijft mij favoriet! Zo heb ik me prima vermaakt met de giftbox punchboard. Wat is dit toch heerlijk eenvoudig en leuk om te doen!

stampin up giftbox punchboardDit doosje is het grootste doosje wat qua afmeting op de punchboard vermeld staat. Hij is uiteindelijk ongeveer 10x10cm. Ik heb hem bestempeld met de Flurry wishes sneeuwvlokken en de sneeuwvlokjes uit de Birthday calenderset. Ik zag deze combinatie voorbij komen op Facebook en vond hem verrassend leuk. De kleurstelling is pool party, crumb cake, tip top taupe.

stampin up giftbox punchboard

Nadat ik het grote doosje gemaakt had, vond ik hem een beetje eenzaam. Dus heb ik er nog een doosje bijgemaakt! Net iets anders, maar met dezelfde kleurstelling en stempels. Uiteraard met een klein glinstertje hier en daar.

stampin up tag flurry wishes

En toen was ik nog niet uitgespeeld! Ik had de smaak te pakken en heb er nog een label bijgemaakt ook šŸ™‚ Deze is gemaakt met de Ornate tagtopper pons. Het zijn 2 labels, eentje Crumb cake en eentje Whisper white. Doordat ze verschillen in lengte geeft het onderaan een speels effect.

Wil je ook je eigen cadeau doosjes maken? Bestel dan de giftbox punchboard voor slechts ā‚¬22,- in de shop. Lukt het niet via de shop? Je kan me ook mailen op dospiration@gmail.com dan maak ik de bestelling voor je in orde.

2 comments

    • dbergen says:

      Dankjewel Julia! Excuses voor mijn late reactie, zie nu pas dat je gereageerd hebt. Wat leuk dat jij houdt van doosjes maken! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Geef een reactie