Stampin’Up! Going global fotolijst

Ik dacht ik maak weer eens iets anders dan een kaartje, het is een fotolijst geworden! Het stoere Going places design papier in combinatie met de stempelset Going global paste mooi bij het thema.

canon selphy

Met de kerst had ik een Canon Seplhy foto printer gehad. Zo’n fijn en makkelijk apparaat! Hiermee kan je namelijk draadloos foto’s vanaf je computer of telefoon printen. Het duurde even voordat ik door had hoe, maar het is gelukt! Ik heb een foto van Brigitte en mij tijdens Stampin’up! conventie in Brussel ingelijst.De breedte van de lijst nodigt uit om heb te decoreren en dat heb ik dan ook gedaan. Door middel van de cirkel handponsen 2 1/2, 2 en 1 inch te gebruiken. Cirkels zijn altijd makkelijk om toe te passen, je kan er een beetje mee spelen qua layout en volgorde.

stampin up, going global circle punch

De Banner punch gebruik ik vaak in project life of scrap layouts, net een klein vlaggetje geeft een speels effect. Wist je dat hij als set te koop is en dat je dan 15% korting krijgt? Hij kost samen met de bijpassende stempelset €28,00. Dat valt best mee als je kijkt hoe veelzijdig hij is, toch? Ook heb ik de Project Life stempel Let’s get away gebruikt. O.a. de pijl die rond de lijst is gestempeld komt daaruit.

stampin up going global banner punch

Ik wil nu nog meer fotolijstjes gaan maken. Nog zoveel leuke decoraties mogelijk! Ik geef 20 februari een workshop Home deco, daarin maken we een lijst a la deze. Je kan je opgeven via dospiration@gmail.com. Kosten bedragen €17,50 per persoon. Leuk als je meedoet!

groetjes Dominique

 

p.s. wat vinden jullie van de facelift die mijn blog heeft ondergaan? Het is nog ‘work in progress’. Ik ben nog aan het experimenteren, maar ik geloof dat deze kleurstelling mij wel bevalt.

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie