Stampin’Up! goodies By the shore design papier

Uitdelen maar! Deze goodies zijn ideaal om als traktatie bijvoorbeeld op school uit te delen. Je vouwt ze eenvoudig in elkaar en kan ze aankleden zoals jij wilt! Ik heb gebruik gemaakt van het By the shore designpapier. Ik heb ze uitgedeeld aan de dames van de Stempelclub van afgelopen dinsdag.

stampin up by the shore dsp, fold, goodie, thoughtful banners

Ze zijn gemaakt van een stukje 6×6 inch design papier. Maar je kan je papier natuurlijk ook groter of kleiner maken, afhankelijk hoe groot je het eindresultaat wilt hebben. Bij mij zitten er 2 mini Twix in.

Op Youtube vind je een instructiefilmpje.

stampin up by the shore dsp, fold, goodie, thoughtful banners

De banner op de voorzijde heb ik uit de set Thoughtful banners. Hier is een bijpassende handpons bij, ideaal om eenvoudig je afbeelding uit te ponsen. Als je beiden bestelt de stempels + de pons, krijg je 10% korting. De set kost €42,25. De tekst komt uit dezelfde set.

Een gouden draadje en wat bling, maken het geheel af!

Ik wens je een fijn weekend en wie weet tot snel bij één van mijn workshops.

groetjes

Dominique

 

 

Geef een reactie